Guns N’ Roses najavili datume ljetne turneje

Iako su prvotno bili skeptični da se radi o prvoaprilskoj patci, petstotinjak fanova svjedočilo je prvom nastupu ponovo ujedinjene postave Guns N’ Rosesa u losanđeleskom klubu Troubadour gdje su ih za samo 10$ po karti počastili setom svojih klasika, dvije recentnije pjesme s albuma ‘Chinese Democracy’ te pokojom obradom. Naravno da je unatoč zabrani unošenja mobitela u klub nekoliko amaterskih snimki procurilo na YouTube te ih možete pogledati na linku.

Axl Rose, Slash and Duff McKagan zasvirali su zajedno nakon pune 23 godine, a na bini su im se pridružili članovi aktualne postave – Richard Fortus, Dizzy Reed, Frank Ferrer te Melissa Reese, koja je nedavno zamjenila klavijaturista Chrisa Pitmana. Početkom prošlog mjeseca, gitarist Izzy Stradlin osobno je potvrdio da se neće pridružiti originalnoj postavi na početku ove turneje, no nije isključen gostujući nastup Stradlina, Adlera i drugih članova bivših postava benda.

Ovaj tajni koncert uvertira je za novonajvljenu ljetnu reunion turneju pod nazivom “Not in this lifetime” koja starta nastupima u Las Vegasu i na Coachelli te broji oko dvasesetak američkih nastupa. Više o tome pratite na njihovoj web stranici.