HaGeeF kreće u 21. sezonu – Objavljen natječaj za prijavu bendova

Jedan od najdugovječnijih demo festivala u Hrvatskoj, HaGeeF, danas je objavio natječaj čime kreće u svoju 21. sezonu. Obrazac za prijavu potražite na linku http://hgf-zabok.net/prijava-hageef-2017/, a tekst natječaja pročitajte u nastavku.

Udruga HGF dana 13.01.2017. godine objavljuje

NATJEČAJ
za sudjelovanje na 21. HaGeeF -u

Natječaj se odnosi na izvođače koji sviraju autorsku glazbu, rock, pop, indie, punk, metal, electro, hip-hop, alter ili sličnog glazbenog izričaja, a dolaze s područja Republike Hrvatske.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju izvođači koji do 15.03.2017.:

izvrše prijavu putem on-line obrazca na hgf-zabok.net ili dostave najmanje tri (3) svoja autorska glazbena uradka na CD-u, tekstove, biografiju i kontakt (e-mail i telefon) na adresu: Udruga HGF, Tina Ujevića 7, 49210 Zabok koji u vrijeme slanja prijave nemaju službeno objavljeni nosač zvuka i/ili slike koji je bio ili je u prodaji na teritoriju RH.

Nakon preslušavanja pristiglih glazbenih uradaka HaGeeF će do 01.04.2017. objaviti popis izvođača koji će, po izboru žirija, nastupiti na regionalnim polufinalima tijekom travnja i svibnja 2017. godine.

Pobjednici regionalnih polufinala nastupit će na finalnoj večeri, a pobjednik će svoju nagradu preuzeti na završnom koncertu 21. HaGeeF-a u Zaboku.

*točni datumi regionalnih polufinala i finala biti će objavljeni naknadno

 Nagrade za pobjednika:

Statueta „HaGeeF – Kamen temeljac“ u trajno vlasništvo
Objava EP/LP albuma
Godišnja HaGeeF PR podrška
Mini Tour – Švedska & Velika Britanija
Nastupi na hrvatskim i regionalnim festivalima

Dodatne informacije:
email: info@hgf-zabok.net
www.hgf-zabok.com

HGF Demo Festival realizira se u suradnji i suorganizaciji s Udrugom Slobodan ulaz, Udrugom Regenerator, Udrugom Mraz i glazbenim portalom MIXER.HR.

POKROVITELJI

Pokrovitelji: Grad Zabok, TZ Grada Zaboka, Krapinsko-zagorska županija, HDS ZAMP

Medijski pokrovitelji: CMC TV, Zagorski list, www.zagorje.com, MIXER.HR

Partneri: Hrvatska Glazbena Unija, Studiefrämjandet (Švedska), Lechlade Music Festival (UK), MBM Management (UK), NA Music (UK), Turistička zajednica Grada Slavonskog Broda, RockLive Festival / Udruga RockLive, Ferragosto JAM / K.L.U.B. Dostava Zvuka, Biggest Little Rock Festival – Hard Place, Izložba kantautora | Songwriters Exposure, Bedem Fest-Nikšić, Audikor, najam ozvučenja i rasvjete