HARD TIME nastupa u Sarajevu i Mostaru

Legendarni zagrebački hard rockeri Hard Time u sklopu promotivne turneje za svoj novi studijski album “Rock’n’roll” (Croatia records) stižu na dva koncerta u BiH. U petak 10.02. nastupaju u Sarajevu u AG klubu, a dan kasnije, u subotu 11.02. u Mostarskom OKC Abrašević.  

Uz pjesme sa novog albuma Hard Time će odsvirati presjek svih hitova svoje 25-godišnje karijere. Predvođeni  „neuništivim“ Gordanom Penavom Pištom (kojeg još pamtimo kao autora i voditelja popularne TV emisije Metal Mania) Hard Time je iza sebe sakupio puno velikih ostvarenja – od koncerata sa Motorhead, Slashom, Deep Purple, Cult, Uriah Heep, Aairbourne i mnogim drugima, preko nastupa na najvećim festivalima – Wacken Open Air, Zaječarska gitarijada, Rokaj Fest… pa do turneja po Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Nizozemskoj, Mađarskoj… dobitnici su Fender Mega Muzika nagrade, ali i nakon 25 godina svirke Hard Time i dalje žestoko svira.

U novoj postavi – Majkl Jagunić na bas gitari, Igor Lipovača na gitari, Vatroslav Gmaz na bubnjevima i Gordan Penava Pišta na gitari i vokalu – Hard Time nakon dugo vremena stiže ponovo u BiH. Ne propustite njihove koncerte u Sarajevu i Mostaru jer obećavaju puno dobrog i žestokog Rock’n’Rolla. Podršku im pruža mladi Mostarski band Mustang.

http://hardtime-band.com/
https://www.facebook.com/hard.time.official/