HARD TIME – Uskoro FREE download novog singla

hard-time

Od ponedjeljka 23.08. novi single Hard Time-a fanovi će moći besplatno skinuti sa službenih stranica banda i na portalu MIXER.HR.

Najava je to novog albuma, nakon gotovo četverogodišnje diskografske pauze, o kojemu Pišta kaže:

Pišta: Eto, nova ekipa Hard Time-a snima svoj prvi studijski album. Nakon „Live in Jabuka“ krenuli smo raditi nove stvari i ima ih dvadesetak od kojih ćemo izabrati desetak za novi album.

Tri su vec snimljene, a prvi singl „Kada si sam“ odlučili smo staviti na download da čujemo što fanovi misle o novom Hard Time-u. Inače, pjesma je snimana sa Denykenom, završena u studiju Attic Room, a mastering je napravljen u Sloveniji i mi smo jako zadovoljni kako zvuči.

Ovih dana ulazimo u studio i nastavljamo snimanje pa se uskoro može očekivati jos noviteta od Hard Time-a.

MIXER: Neke stvari u radnim verzijama imali smo prilike čuti i čini nam se da je zvuk Hard Time-a još više hard.  Modernizacija zvuka ili…?

Pišta: Meni Hard Time uvijek zvuči prepoznatljivo, bilo da su pjesme malo žešće, modernije ili nešto drugo – mislim da imamo neki svoj zvuk.

Činjenica je da su Miha, Davor i Majkl donijeli neki novi polet i sound u band i da smo možda malo više hard – pogotovo novi singl „Kada si sam“, ali na albumu će biti i laganih stvari i bluesy pjesama, svega pomalo, uz naravno puno hard & heavy rock sounda.

Meni se čini da band nikada nije zvučao bolje u svojih 18 godina postojanja no ostavit cemo fanovima da o tome odluče.

MIXER: Kad se može očekivati izlazak albuma?

Pišta: Mi radimo na albumu aktivno, a kada ce točno izaći ne bih htio predviđati jer uvijek fulam. Kad bude gotov ide van, a mi se nadamo do kraja godine. Jedna pjesma će se naći na novoj Hard & Heavy kompilaciji hrvatskih bandova koja je u pripremi, a i spot za „Kada si sam“ bi trebao biti realiziran ovih dana.

Nakon svirke na Mun festu povlačimo se u naš podrum da završimo album i nadamo se što bržem i boljem ishodu. Do tada, downloadajte nas novi singl „Kada si sam“ i javite nam kako Vam se sviđa.