Haustor dobio zasluženo izdanje u ediciji Greatest Hits Collection Croatia Recordsa

Haustor, jedan od najboljih novovalnih bendova, dobio je zasluženo izdanje u ediciji Greatest Hits Collection Croatia Recordsa, rezerviranoj za najuglednije domaće i regionalne izvođače.

Kompilacija donosi 20 najvećih Haustorovih hitova kao što su “Ena”, “Bi mogo da mogu”, “Uzalud pitaš”, “Mijenjam se”, Radio” i neizbježne “Moja prva ljubav”, ali i sjajnih pjesama koje u tadašnje vrijeme nisu bili hitovi, ali su kroz godine postali glazbeni klasici kao što su “Tajni grad”, “Neobičan dan”, “Skidaj se”, “Pogled u BB”, “Skriven iza lažnih imena” i brojne druge.

Zagrebački novovalni glazbeni sastav Haustor osnovan je 1979. godine, a prestao je postojati 1990. To je bio bend za kojeg su mnogi kritičari isticali da je bio bitno drugačiji od ostatka scene, a danas, sa sigurnošću znamo da je bend bio u pravu jer se njihovi albumi smatraju jednima od najvažnijih glazbenih izdanja iz bogate novovalne arhive, a njihov utjecaj je vidljiv u brojnim pjesmama bendova iz devedesetih.

Haustorov “Greatest Hits Collection” dolazi u luksuznom omotu, s bogatim vizualnim prikazom diskografije sastava, i kolekcionarskim posterom kao poklonom za brojne obožavatelje.