HGF Demo Festival poziva na završnicu 19.sezone – HGF ZabokOpen Air 2015

hgf-air-fb

19. sezona HGF Demo Festivala završava velikim dvodnevnim koncertom 5. i 6.lipnja u Zaboku – HGF ZabokOpenAir 2015. Podršku finalistima dati će ELEMENTAL, KAWASAKI 3P i SILENTE.

Došlo je vrijeme da saznamo pobjednika devetnaeste sezone HGF Demo Festivala. Nakon 29 izlučnih večeri, 39 izvođača ušlo je u polufinale, a glasovanjem on-line žirija izabrano je 5 finalista. Na velikoj pozornici predstavit će se – Das Rage (Vukovar)Wind Stain (Čakovec)Meant To Be (Umag)Mr.Albino (Zagreb)Epilog (Zadar) i Žujin pobjednik po glasovima publike. Glasovanje za zadnjeg finalista je upravo započelo na  http://bit.ly/Zuja_HGF

Podršku mladim snagama dati će ‘vlasnici’ sjajnih novih albuma koji su zauzeli domaći eter – KAWASAKI 3P, ELEMENTAL i SILENTE.

Uz njih će se publici u Zaboku predstaviti i mlade snage SHE LOVES PABLO i SCARLET NOTES, gosti iz Velike Britanije – XANDER & THE KEYS, kao i pobjednici HR Demo Kluba – Repassage!

Više informacija i satnica nastupa slijedi.

Ulaznice:

Jednodnevne 50kn
Dvodnevne 80 kn

Prodajna mjesta:
Eventim – http://www.eventim.hr/

Ekskluzivna prodaja / Posebna ponuda***:
Hard Place – Zagreb, http://www.hardplace.hr/
Krčma Polanović – Zabok

*** Prvih 100 kupaca dvodnevnih ulaznica u Krčmi Polanović i prvih 100 u Hard Place-u na poklon dobivaju i festivalsku HGF majicu!!! Preuzimanje majci je u Zaboku u petak 05.06.uz predočenje ulaznice.

Sve polufinaliste 19.sezone HGF Demo Festivala možete poslušati na linku https://soundcloud.com/hgfdemofestival/sets/19-hgf-demo-festival.

Budite uz HGF i pratite dešavanja na http://hgf-zabok.net ili https://www.facebook.com/hgf.zabok