HLADNO PIVO: dva dana u Beogradu + neočekivani nastup u Zagrebu

pivo

Hladno pivo ovaj vikend nastupa u Beogradu, točnije u petak 2.12. i subotu 3.12.

U sklopu regionalne turneje „Svijet glamura“ nastupat će u beogradskoj Hali sportova, a prvi nastup u petak već je rasprodan. Upravo je u Hali sportova bend održao svoj prvi veliki trijumfalni koncert u Srbiji u jesen 2008. Sudeći po odazivu i ovaj će put biti užareno kao tada, kada je atmosferu podizalo preko 4.000 glasnih i raspjevanih fanova.

Mile se s mješavinom nostalgije i sreće prisjetio te jeseni:

Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat’ miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i vrištanja.

Pivo će u dva dana servirati dva različita izbora pjesama te dvije mlade predgrupe, kako bi publici priuštili neponovljiva iskustva.

Za prvi koncert u petak kao predgrupa izabran je bend The Combs, indie bend iz Niša a sljedećeg dana predgrupa sa pedigreom – Čovek bez sluha iz Kragujevca.

Mile_i_Mjuzikl_pressNakon burnog beogradskog vikenda i dviju predgrupa, Hladno Pivo 12.12. u zagrebačkoj Tvornici kulture mijenja uloge i nastupa kao predgrupa zagrebačkom punk trojcu Mjuzikl. Pivo je ugodno iznenadilo Mjuzikl prijavivši se na njihov natječaj za predgrupu, pa su upravo njih odabrali u žestokoj konkurenciji od 28 bendova za zagrijavanje publike.