HLADNO PIVO: koja pjesma je novi singl?

ladno-pivo

Dok se singl ‘Ezoterija’ još uvelike vrti na radio postajama te već mjesecima ne silazi s raznih top lista, Hladno pivo se sprema za predstavljanje novog, drugog po redu singla sa aktualnog albuma ‘Svijet glamura’! Bit će to sjajna uvertira za ljetne koncerte te podsjetnik na veliki zagrebački koncert koji će nam Hladno pivo prirediti u listopadu u Areni Zagreb.

U petak 3.6. u eteru radija Antena Zagreb i na Index.hr-u saznajte koja je pjesma odabrana kao drugi singl Hladnog piva!

Sve je spremno za novu pjesmu pa je tako za nju već snimljen i video spot čija se premijera očekuje krajem lipnja.

Da li je novi singl “Kirbaj i kotlovina”, “Svijet Glamura”, “Fotoaparat” ili nešto sasvim treće, pokušajte pogoditi na službenoj Facebook stranici Hladnog piva (http://www.facebook.com/pages/Hladno-pivo-official/127396337314567), a točan odgovor saznajte sutra na Anteni Zagreb i Index.hr-u!

Trenutno je Hladno pivo na proljetno/ljetnoj turneji – ‘Dodvoravanje Tour 2011’ (što je svojevrsni „uvod“ u veliku dvoransku turneju na jesen/zimu 2011 koja počinje koncertom u Areni Zagreb 7.10.2011.) a koja je krenula iz Čakovca. Nakon Zagreba, Maribora, Kamanja, Bjelovara i Sv. Ivana Zeline uslijedit će niz koncerata po Hrvatskoj i regiji.

Datume koncerata možete pogledati na www.hladnopivo.hr (lista se svakodnevno ažurira!)