HLADNO PIVO odabralo FINALISTE za otvaranje Dana radosti na Šalati

dan-radostiEuforija oko Dana radosti, koncerta Hladnog Piva 25.5. na Šalati, posvećen 25-godišnjoj gazbenoj karijeri ovih svima dobro poznatih hrvatskih rokera, svakim danom sve više raste…

Nedavno im se na ovom velikom događanju pridružio support band – žestoki Križevački OVERFLOW, a borba za samo otvorenje koncerta se nastavlja…

Prvi krug natjecanja je gotov! ‘Poštanski sandučić’ koji je primao prijave za ovaj originalni natječaj dosegao je svoj limit i nimalo lagan zadatak članova Hladnoga piva došao je na red. Mile, Šoki, Suba, Zok i Deda odvojili su podosta svog vremena da s britkom koncentriranošću pažljivo poslušaju svaki rif koji je stigao na njihovu adresu kako bi odabrali uistinu najboljih pet.

Drugi krug natjecanja, odnosno finale Hladno pivo prepušta isključivo svojim fanovima; za svaki od ukupno pet odabranih bendova napravili su FB događaj (event), a upravo onaj događaj koji do 5.5. točno u ponoć uspije sakupiti najviše dolazaka (attend) odnijet će titulu pobjednika i time dobiti veliku čast da otvori jedan od najatraktivnijih koncertnih događanja ovog proljeća.

Pet finalista, odabranih od stručnog žirija Hladnoga piva su:

Radio Aktiv (Pula/ ZG)
https://www.facebook.com/events/143776379137777/

Fraktura Mozga (ZG)
https://www.facebook.com/events/446657215425125/ 

Cherkezi United (ZG)
https://www.facebook.com/events/424150504348277/ 

DeadFish (KC)
https://www.facebook.com/events/135644099956580/

Pištolj na gumene metke (Sisak)
https://www.facebook.com/events/465828116824376/ 

Prepoznajete bend iz susjedstva? Ili možda bend koji vas je iznenadio i oduševio u lokalnoj garaži prošli mjesec? Ili jednostavno, to su vaši prijatelji?

Koji god razlog bio za glasovanje, sada je upravo vrijeme da to odradite! Zato, požurite i podržite mlade bendove te im upravo svojim glasom omogućite ovu jedinstvenu priliku da pokažu što znaju i osvoje još koje rokersko srce!

To možete učiniti jednostavnim klikom na link ispod imena benda u popisu navedenom iznad u tekstu.

press