HLADNO PIVO oduševilo Beograd s dva koncerta – slijedi Varaždin

HP_Hala_sportova_1

Proteklog je vikenda Hladno pivo održalo dva izvrsna koncerta u prepunoj beogradskoj Hali sportova te time potvrdilo status jednog od trenutačno najpopularnijih rock bandova u čitavoj regiji!

U petak 2.12. koncert Hladnog piva otvorila je odlična niška grupa The Combs, koju je, slično kao i za koncerte u Hrvatskoj, za predgrupu izabralo samo Hladno pivo. Drugoga dana, u subotu 3.12., izabranik Hladnog piva bila je kragujevačka grupa Čovek Bez Sluha, koja je na najbolji mogući način pružila uvertiru u izvrstan koncert.

Pred potpuno ispunjenom Halom sportova, bend je prštao energijom i željom da dva dana za redom impresionira publiku, koja je na koncerte došla i iz drugih gradova pa čak i Makedonije i BiH. Repertoar se sastojao od pjesama s novog albuma „Svijet glamura“, ali i prethodnih izdanja. Sve je započelo s „Kirbajem“ a nastavilo se pjesmama „Kaže stari“, „Ima da te lajkam“, „Carstvo pasea“ i hitoidnim „Svijetom glamura“ tijekom kojega se Kekin poklonio publici i skinuo kapu. „Ljudi, hvala vam na ovakvom dočeku! Odužit ćemo vam se sa dva i po sata svirke!”, obećao je Mile. Uslijedili su „Supermen“, „Konobar“, „Zimmer Frei“ i aktualni singl „Fotoaparat“ – uz koju se bend za uspomenu fotografirao zajedno s publikom Hale sportova u pozadini.

clip_image001

Photo by www.longplay.rs

Hladno pivo je u Hali sportova nastupilo i 2008. godine a po riječima Mileta Kekina sva dosadašnja tri beogradska koncerta prošla su izvrsno: „Prva Hala sportova je bila kao prvi auto ili seks. Bili smo šokirani! Ovo sada ni po čemu nije podbacilo, bilo je genijalno, oba koncerta! Bilo je odlično u subotu, ali drugačije nego u petak. Totalno dva različita koncerta, drugačija set lista u jedno desetak stvari. Glupo se bilo ponavljati, jer je puno bilo ljudi obje večeri. Na kraju su nas ispratili ovacijama. Po tome zaključujem da su bili zadovoljni.“

Prepuni dojmova i prezadovoljni odrađenim i viđenim, Hladno pivo vratilo se u Hrvatsku odmoriti se nekoliko dana nakon ovakvog dvodnevnog tulumarenja po Beogradu, ali nakratko. Arena Varaždin će, naime, 17. prosinca biti posljednja ovogodišnja postaja koncertne turneje Hladnog piva pod nazivom „Kud pivo tud i ja“.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventima te na prodajnim mjestima: Rock–art Varaždin, Barflay Varaždin, Time Out Varaždin i Radio 1 Čakovec, a na dan koncerta cijena ulaznica raste na 110 kuna.