Hladno pivo u Tvornici 8. i 9. ožujka

HP_Tvornica

U zagrebačkoj Tvornici kulture danas je održana kratka konferencija za novinare na kojoj je Hladno pivo najavilo dva sasvim posebna koncerta koji će se održati u četvrtak, 8. ožujka i petak, 9. ožujka 2012. u Tvornici kulture.

U proteklih godinu dana Hladno pivo je održalo više od četrdeset koncerata diljem regije i nastupilo pred tisućama ljudi. No, nakon većih gradova i velikih dvorana, na zahtjev i molbu fanova, došlo je vrijeme za manje gradove i prostore, pa će tako Hladno pivo u dva dana Tvornice održati dva sasvim različita koncerta s različitim set listama.

Novost je također i to da će po prvi put predani fanovi i pratitelji benda moći utjecati na izbor pjesama koje će biti odsvirane na koncertu. Hladno pivo otvara LIVE JUKE BOX i poziva svoje fanove da izaberu deset najdražih pjesama iz bogatog repertoara Hladnog piva koje bi željeli čuti na koncertima u Tvornici!

Svi koji na ovaj način žele sudjelovati u kreiranju koncerata u Tvornici, trebaju svoj odabir najkasnije do 20. veljače poslati e-mailom na:

hpjukebox@gmail.com

Hladno pivo će sve pristigle prijedloge pjesama pomno pobrojati te objaviti kojih deset pjesama ulaze u set listu, dok će ostatak dvosatnog repertoara izabrati sam bend.

Broj ulaznica za oba dana bit će namjerno ograničen kako bi se izbjegla gužva i kako bi istinski fanovi Hladnog piva mogli u miru popiti hladno pivo dok njihov omiljeni bend na pozornici praši svoje najbolje stvari!
Uz sve navedeno, predstavljen je spot za novi singl s albuma „Svijet glamura“, pjesmu „Može“.

Televizijska i internet premijera rezervirana je za danas, točno u 19 sati na CMC televiziji i Index.hr-u, a odmah potom spot će biti dostupan i na Youtubeu.

HLADNO PIVO
8. i 9.3.2012.
Tvornica kulture

Cijene ulaznica:
do 15.02. – 80 kn
od 15.02. – 100 kn
na dan koncerta – 130 kn

Pretprodaja ulaznica :

Tvornica Kulture, Šubićeva 2
Zona Tvornice (prolaz Neboder), Ilica 1a
Daily News tobacco shop, Gundulićeva 5
Daily News tobacco shop, Hoto Centar Cvjetni
Churchill Cigar Shop, City Center ONE
Churchill Cigar Shop, Avenue Mall
Churchill Cigar Shop, Arena Centar
Caffe bar Kino Zagreb, Hoto Centar Cvjetni
Dirty old SHOP, Tratinska 22, ZAGREB
www.eventim.hr