Hoodooleen u novoj pjesmi pronašao sebe

Neki ćete ga možda prepoznati po umjetničkom imenu, glasu ili pak po stilu, a nekima će ovo sigurno biti otkriće i melem za uši

Na našoj je muzičkoj sceni osvanula nova pjesma “I Found” samozatajnog, talentiranog i iskusnog umjetnika Hoodooleena.

Neki ćete ga možda prepoznati po umjetničkom imenu, glasu ili pak po stilu, a nekima će ovo sigurno biti otkriće i melem za uši. Bez previše priče o autoru, koncentrirajmo se na pjesmu koja nam je odmah zapela za uho.

Mislim da sam napokon našao sebe, ali nije mi prvi put da to mislim. Nije u životu uvijek lako naći ono što tražite. Nekad ni ne znate što tražite, a kamoli da to što tražite već imate.” komentirao nam je Hoodooleen pjesmu te dodao: “Dođe onaj tren u životu kada vam je dosta svega i kad vam se čini da je jedina opcija odustati i nestati na nekom otoku ili negdje u planinu gdje vas nitko neće prepoznati. Pošto su mi planine i pusti otoci daleko, onda sam valjda kao zamjenu napisao pjesmu, za koju također nisam imao namjeru da je itko čuje, prevarili su me.

Što je do “prevare” došlo može nam svima samo biti drago jer je naša muzička scena obogaćena još jednom hvalevrijednom pjesmom.

Stvar je u tome što ja ništa ne znam o svojim pjesmama, samo ih znam odsvirati i otpjevati.” na bilo kakvo daljne komentiranje pjesme Hoodoolen je rekao svoje, a mi možemo reći da ih znamo poslušati i da je to najmanje što možemo učiniti – baciti uho novu pjesmu i podržati tako stvaralaštvo i scenu.