House Of Pablo Festival – novi singlovi bendova Killed A Fox i Muscle Tribe Of Danger And Excellence na prvoj HOP kompilaciji

hop-festivalHouse Of Pablo Festival, na kojem nastupa kolektiv šest zagrebačkih bendova, održat će se u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak 20. i subotu 21. veljače 2015. godine, a dodan je i treći dan za fanove, 22. veljače u KSET-u. Ususret ovom glazbenom događaju dva benda, Killed A Fox i Muscle Tribe Of Danger And Excellence, daju uvid u House Of Pablo kompilaciju objavom dva nova singla koja će se naći na skorašnjem izdanju ovog kolektiva.

Muscle Tribe of Danger and Excellence predstavlja “M31”, svoj singl s prve House of Pablo kompilacije. Prvi album “Eagles and Chainsaws” i nastavni EP-a “…and Bears” već su naučili slušatelje da sa svakom pjesmom Muscle Tribe daje nešto novo, a “M31” nije iznimka. Žestokog, ali plesnog ritma ova pjesma će sigurno postati jedna od željno očekivanih na koncertima, a popratit će je i skorašnji video spot u produkciji mladog umjetničkog kolektiva CatMI.

Iako je zagrebački bend Killed a Fox prošle godine izbacio svoj hvaljeni album “Spring of Sloth and Haze”, ni u kojem trenutku nisu stali uživati u napravljenom, nego su odmah nastavili s novim pjesmama. Jedna od prvih je i njihov single s prve House of Pablo kompilacije – “Beyond Repair” u produkciji njihovog bubnjara Leonarda Klaića. Ova alter rock himna nastavlja se na smjerove postavljene prethodnim albumu, a u produkciji je i video spot u režiji Nevena Muretića, autora njihovog prethodnog spota “Hive”.

Premijere se pridružuju nedavno predstavljenom spotu zagrebačkog groove rock benda She Loves Pablo koji su objavili video uradak „Center of the Earth“, singl koji će se isto naći na nadolazećoj House Of Pablo kompilaciji.

Prva dva dana House Of Pablo Festivala održat će se u petak 20. i subotu 21. veljače u Velikom pogonu Tvornice kulture. U petak nastupaju Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge i Elephant Stalker. Pozornicu će drugog dana okupirati She Loves Pablo, Malady Lane, Reflex Kid i Mahatma. Uz dvodnevno događanje u Tvornici kulture, posljednja etapa House Of Pablo festivala održat će se u KSET-u u nedjelju, 22. veljače. Ulaznice za treći dan neće biti u slobodnoj prodaji nego će ulaz biti omogućen svim vlasnicima festivalske narukvice iz Tvornice, te će to biti svojevrski poklon vjernim fanovima kada će se slušati najdraži bendovi i zasvirati par pjesama u akustičnom aranžmanu.

Osim trećeg dana svi kupci festivalske ulaznice dobit će na poklon prvu kompilaciju ovog izuzetnog zagrebačkog kolektiva bendova. House Of Pablo kompilacija predstavit će sve bendove kolektiva – Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge, She Loves Pablo, Malady Lane I Reflex Kid – sa po dvije potpuno nove pjesme. Kupci festivalskih ulaznica svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i tako će imati priliku ekskluzivno ih preslušati tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i YouTube kanale.

Ulaznice

Nakon rasprodanog prvog kontingenta festivalskih ulaznica u prodaju su puštene dodatne po cijeni od 45kn, a moguće ih je kupiti do srijede, 18. veljače, u ponoć.

Jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kn.