Hrvatska Rock/Metal Scena pokreće vlastiti amaterski label

Facebook stranica Hrvatska Rock/Metal Scena pokreće amaterski label.

Hrvatska Rock/Metal Scena je jedna od rijetkih fan page stranica koja je opstala godinama prateći i promovirajući bendove Hrvatske i regije na Facebooku te s fanovima dijelila najinteresantnije vijesti sa scene. Sada su odlučili napraviti korak dalje i osnivati vlastiti amaterski label.

Hrvatska Rock/Metal scena je nastala u veljači 2014. godine, a pokrenuo ju je mladi glazbeni entuzijast Kristijan Stepinac. Krajem 2016. “Hrvatska Rock/Metal Scena” pokreće novi projekt – amaterski label koji će se baviti promocijom glazbenih uradaka neafirmiranih glazbenika objavom na svojem YouTube kanalu i na samoj stranici te, po uzoru na BlankTV, mogućnošću bookiranja svirki bendovima koji to teže postižu.

Nakon dosta razmišljanja i konzultacija sa novinarima iz glazbenih portala došao sam na ideju da “Hrvatska Rock/Metal Scena” postane manji label, a s vremenom da se razvije. Ideja je napraviti nešto poput “BlankTV”. Zajedno bi bili jači, te bi skupili više pretplatnika koji bi mogli vidjeti vašu stvar!” predstavio je ideju Stepinac krajem prosinca na službenoj Facebook stranici.

Hrvatska Rock/Metal Scena trenutno traži bendove, stoga se bilo tko zainteresiran može javiti na e-mail: hrrockmetal@gmail.com, a prihvaćaju se samo kvalitetno i profesionalno odrađene snimke.

Pretplatite se na njihov YouTube kanal, a sve daljnje informacije i detalje možete pratiti na Mixer.hr portalu.