Human – “Muzička želja”

Zagrebački bend Human predstavio je ovih dana novi singl naslova “Muzička želja”, a za prateći spot zaslužan je Marko Čordaš.

Okosnicu priče ovog spota prati “dramatična ljubav Nare iz Metkovića i imigranta Banita iz Ekvadora”, izjavio je Human.

U svojih četiri godine postojanja, gdje se moglo svirati Human se uštekao, i to na trgovima, garažama, balkonima, knjižarama, kinima, festivalima i klubovima. S ogromnim žanrovskim apetitom već su osvojili mnoge pozornice, a hrabro koketirajući sa različitim  žanrovima u svojoj originalnosti ne odustaju i jurišaju i van hrvatskih pozornica. Glazbeno melodičan i pokretan, lirički jednostavan i zagonetan Human ostavlja prostora da se čovjek poistovjeti i propitkuje. Inspiraciju nalaze svugdje oko sebe, u društvu u kojem žive, pa se u pjesmama bave ismijavanjem društva i ljudske gluposti.

Human 2015. čini prvi veliki korak i pod izdavačkom kućom Aquarius records izdaje debitantsko studijsko izdanje “Plan B za dan D” čiju promociju prate dva singla “Kusur” i “Zaiglana djeca”. “Plan B za dan D” je album na kojem se Human bavi ovisnostima o drogama, neovisnostima pojedinca, političkim lažima i ljubavnim istinama.