Human zakreće kormilo i priprema svoj samostalni koncert u Zagrebu

human

Human, band  koji ima opasne namjere na urbanoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj, ali i šire, predstavit će se zagrebačkoj publici 18. studenog u klubu Metropolis. S ogromnim žanrovskim apetitom već su osvojili mnoge pozornice, a hrabro koketirajući sa različitim  žanrovima u svojoj originalnosti ne odustaju i jurišaju i van hrvatskih pozornica.

Bend Human se na prvijencu bavi svime što opterećuje i veseli današnjeg čovjeka, a to je ljubav, politika, nezaposlenost, ovisnosti, nezainteresiranost da se nešto promjeni i nada da će se sve promijeniti.

Glazbeno melodičan i pokretan, lirički jednostavan i zagonetan Human ostavlja prostora da se čovjek poistovjeti i propitkuje. Inspiraciju nalaze svugdje oko sebe, u društvu u kojem žive, pa se u pjesmama bave ismijavanjem društva i ljudske gluposti. Human bend potpisavši za Aquarius Records predstavlja se javnosti pjesmom “Kusur” koja je zapravo ironična i duhovita replika na politička prepucavanja. S prvom pjesmom nemaju ambicije ukazivati na probleme ili ih mijenjati, već se nažalost samo dobro zabaviti u društvu koje se ne želi promijeniti.

Bend čije vrijeme tek dolazi sastavljen je od pet članova: Tome – vokal, Jeff – gitara, Matija Brle – bas, Tomac– bubnjevi. Bend Human se okupio 2013. godine u Zagrebu. Temelj ovog benda su ideja i želja za nečim novim, drugačijim i posebnijim. Human predstavlja onu težnju u čovjeku za boljim. Human nije savršen i krase ga sve vrline i mane ljudi iz naših krajeva. On je čovjek iz naroda svjestan korijena tradicije pa zaglavi u kojekakvim situacijama, ali i urbani tip pa se pokušava izdići iznad svega.

Nakon nastupa na festivalima, INmusic-u, knjižarama, kino dvoranama, garažama, Human oko sebe okuplja cijelo jedno pleme suradnika i zaokreće kormilo u 2016.godini. Ovoga puta će u klupskom okruženju uz support zagrebačkog benda Mr.Albino (Pobjednici HGF demo festivala) i Dine Purića (The Voice) 18.11.2016. u zagrebačkoj rock oazi, klubu METROPOLIS, pokušati osvojiti zagrebačku publiku i predstaviti uživo novi singl “Nule”, melodičnu pjesmu koja osvaja na prvo slušanje.

Ulaz besplatan.