I The Breakers uz Bon Jovia

the-breakers

Kako se približava početak europske turneje  " The Circle Tour", Bon Jovi je kao goste, uz našu "Opću opasnost" pozvao i danske rockere – The Breakers.  Dečki će kao posebni gosti svirati na 8 koncerata.  

The Breakersi su bend pod okriljem izdavačke kuće Wicked Cool Records, a u vlasništvu Bon Jovievog dugogodišnjeg prijatelja iz New Jerseya, glazbene legende Steve Van Zandta.

Bend se sastoji od 5 članova, na gitarama Anders Bruusa i Klaus Hojbjerga koji su zaduženi za dozu divlje energije, Jackie Larsena na basu, Thomas Stolsviga na bubnjevima te vokala  Toke Nisteda. Tijekom 2010.g. The Breakersi su snimili svoj treći album, a prvi za izdavačku kuću  Wicked Cool Records u suradnji sa  Little Stevenom iz NYC. Legenda, Van Zandt producirao je album te je sudjelovao u stvaranju pjesama.

Značajan nastup bend je imao prošle godine kada su nastupali na poznatom Hard Rock Calling festivalu koji se održava u Hyde Parku u London. The Breakersi su imali nastup neposredno prije  Paul McCartneya, a potvrđeno je da će na festivalu nastupati i ove godine.