Idilično nedjeljno popodne obilježilo je 4. izdanje Rock & Run Croatia utrke na Jarunu

Iza nas je još jedno izdanje originalne utrke Rock & Run Croatia! U 4. utrci Rock & Run Croatia, održanoj jučer, u nedjelju 01. listopada na zagrebačkom jezeru Jarun u organizaciji glazbenog portala MIXER.HR, u konkurenciji je nastupilo dvjestotinak trkača.

Prekrasna sunčana nedjelja i dobro raspoloženi trkači u društvu svojih navijača obilježili su ovo izdanje Rock & Run Croatia utrke, a šarenu sliku nasmijanih lica svih generacija uljepšao je i nastup pulske grupe Nola koja je na jedan dan Zagrebu vratila proljeće.

Nola se u Zagreb vratila na krilima novog EP izdanja „Negdje između“ na kojem se našlo pet novih autorskih pjesama koje su instantno osvojile radijski eter! Uz nove pjesme, okupljeni su uživali prisjećajući se dobro znanih ranijih albuma grupe Nola nastalih tokom 25 godina uspješne glazbene karijere te s Gabrijelom rado u glas otpjevali bezvremenski hit ove pulske grupe – „Dio tebe“.

Dok su jedni rock-ali, drugi su run-ali, a idilična atmosfera privukla je i slučajne prolaznike koji su s nama podijelili ovo veselo nedjeljno popodne.

U ovoj divnoj atmosferi najbolje u ženskoj konkurenciji bile su Maja Perišić (Moslavina u pokretu), Valentina Valjak (Prirodni sokovi OPG Mikulić) i Margareta Pavlić (IND) u utrci na 6.2km, dok su u konkurenciji na 12.6km slavile Anda Tomaš (AK Svetice), Silvija Šimunović i Tamara Vegše (AK Forca).

U muškoj konkurenciji slavili su Ivan Maletić (AK Žumberak), Mario Vengust (IND) i Marko Čuvar (AK Forca) na 6.3km, dok su najlakše noge na 12.6km imali Ante Živković (AK Dubrovnik), Krešimir Balaško (AK Svetice) i Robert Vegše (AK Forca).

Uz zaslužene medalje, naši trkači ove su godine svojim domovima nosili i vrijedne nagrade koje su osigurali naši pokrovitelji – Heineken, Saucony Hrvatska, HELL ENERGY, 42.2 Running Store i Energypip!

Ukupne rezultate možete pronaći na www.stotinka.hr. Čestitamo ovogodišnjim natjecateljima i pozivamo vas da zajedno s nama odbrojavate dane do jubilarnog 5. izdanja Rock & Run Croatia koji sljedeće godine donosi nova iznenađenja!