Igor Geržina u Sax!-u koncertno promovira svoj peti samostalni album “Bucket List”


(Photo: Mario Kociper)

U kultnom zagrebačkom klubu Sax!, u četvrtak 15. prosinca, najpoznatiji hrvatski saksofonist koncertno će promovirati svoj peti samostalni album “Bucket List”. Posebni glazbeni gosti su: saksofonistica Magdalena Chovancova i gitarist Robert Fertl, gitarist Elvis Stanić i trubač Josip Grah. Nakon koncerta goste će zabavljati DJ Borivoj Vincetić.

Album “Bucket List” peti je samostalni studijski uradak ovog vrsnog autora i saksofonista, čija su prethodna dva albuma osvojila svjetsku smooth jazz scenu, a najnoviji Billboard singl “Eastern Magic” ft. Magdalena Chovancova ušao je na sve važnije američke smooth jazz top liste.  Na albumu se nalaze i kompozicije koje se već emitiraju na četiri kontinenta, uključivši singl ‘Eastern Magic’ ft. Magdalena Chovancova, a Geržina predstavlja i suradnje s Elvisom Stanićem, njemačkim gitaristiom Frankom Folgmannom i specijalni duet s trubačem Josipom Grahom, vjernim pratiteljem Josipe Lisac.

Geržinu i soliste u Saxu će i ovaj put pratiti sjajna ekipa: klavijaturist Jurica Leikauff, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Dubravko Vorih i bubnjar Mario Klarić.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna u pretprodaji, odnosno 60 kuna na dan koncerta, a mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! u radno vrijeme kluba.