“Igra skrivača” sjajan je roman koji može biti upravo vaš

Roman “Igra skrivača” (Mozaik knjiga) priča je o majci, djetetu i otimačici, optuživanju, krivnji, boli i nadi. A sve je krenulo gotovo idilično. Jedno prekrasno poslijepodne četverogodišnjakinja i njezina majka krate vrijeme igrom skrivača. Zaklopljene majčine oči bit će presudne. Naivna dječja igra odjednom će završiti, a nakon otvaranja očiju, pred majkom će se stvoriti svijet u kojem njezine djevojčice više – nema.

Iako će vam autorica u startu otkriti krivca, istovremeno će vješto preokrenuti točku gledišta i smjestiti je ni manje ni više nego – kod otimača. Odvodi čitatelja na putovanje na kojem nam pričaju majka i otimačica i uspješno upravlja njegovim osjećajima. Riječ je o realističnoj priči koja plaši više od konvencionalnih trilera: među recima ove knjige vlada nepregledan strah i strepnja pred onim što ima stići.

Policija, mediji i Lisina obitelj misle da znaju tko je oteo Ellu. No, što ako u pitanju nije stranac? Što ako su otimači sigurni da rade ispravno? Bi li bilo bolje za djevojčicu da se nikad ni ne pronađe?

Vrhunski ispripovijedana, istodobno zastrašujuća i nepredvidljiva, knjiga je to koja iskreno progovara o noćnoj mori svakog roditelja – otmici djeteta.

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “IGRA”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr!

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 19. veljače u 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.