“Ima jedna priča…” nova je i maštovita knjiga koju darujemo čitateljima Mixera

Ako vas se dojmio Jorge Bucay, vrijeme je da upoznate njegovog nasljednika, tvrdi Kristina Sonnabend, psihologinja

Ima jedna priča…, naslov je to novog intrigantnog izdanja Maura Lacovicha, riječkog psihologa i psihoterapeuta koji je u ovoj knjizi prikazao cijeli proces psihoterapije imaginarne klijentice Cleo, a unutar svakog odlomka knjige skrivena je jedna priča koja metaforički govori o problemu, ali i rješenju.

Kada je Cleo ušla u ordinaciju svog budućeg psihoterapeuta, bila je spremna na sve osim na ono što ju je dočekalo. Umjesto očekivanoga stereotipa psihoterapijskog rada, kakav vidimo na filmovima, psihoterapeut ju je vratio u zaboravljeno umijeće pripovijedanja priča.

Nudeći priče, umjesto savjeta, psihoterapeut i Cleo kreću u nepoznate svjetove u kojima traže odgovore na njezina pitanja. Ljubav, smrt, prijateljstvo, promjene, duhovnost, samo su neke od tema s kojima se susreću na svom putovanju, dok mi, prateći njihov dijalog, postajemo njihovi ravnopravni suputnici. Tim suputništvom pronalazio mnoge odgovore na pitanja koja nas prate tijekom života, ali i gradimo temelj vlastitih promjena.

Ako vas se dojmio Jorge Bucay, vrijeme je da upoznate njegovog nasljednika, tvrdi Kristina Sonnabend, psihologinja.

Koliko maštovit može biti razgovor s psihoterapeutom možete otkriti i sami u knjizi riječke naklade Uliks koju možete osvojiti na portalu Mixer.hr!

Knjigu “Ima jedna priča…” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na slici naslovnice ove knjige na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “ULIKS”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 6. ožujka iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!