Indie poslastica TTNG premijerno u Zagrebu

Program Good Vibrations je šestu sezonu otvorio u Močvari, a ovaj put se u nju vraća s pravom indie atrakcijom – TTNG (This Town Needs Guns) kojima će ovo biti premijerni nastup u Zagrebu.

Ovi britanski math/indie rockeri vrlo jednostavno opisuju svoj glazbeni proces: „Pišemo i snimamo pjesme. Onda ih objavimo. Zatim sviramo te pjesme ljudima.“ Više o tome iz prve ruke može se saznati u subotu, 14. travnja.

TTNG je osnovani 2004. u Oxfordu pod imenom This Town Needs Guns. Prvo su nastupali kao četvorka, a sad su trio kojeg čine Henry Tremain (bas/vokal), braća Tim (gitara) i Chris Colliis (bubnjevi). Do sada su izdali tri albuma: Animals (2008.), 13.0.0.0. (2013.) kada mijenjaju ime u TTNG i Disappointment Island (2016.) te dva EP-a – Split CD with Cats and Cats and Cats ( 2007.) i This Town Needs Guns (2008.). Bend za svoje uzore navodi bendove kao što su Owls, American Football i Make Believe.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio.hr., dok će na dan koštati 65 kuna.