Insane Therapy (ITA) u zadarskom klubu Rock D8

insane-therapy-tourU ponedjeljak, 06.07.2015. u zadarskom klubu “Rock D8”, s početkom u 21h, nastupa Insane Therapy – vrlo obećavajući talijanski death core band stilski naslonjeni na bandove poput ‘All shall perish ili Lamb of god’. Svojim prvijencem strelovito osvajaju publiku diljem svijeta, a najveća snaga ovog energičnog i divljeg banda su upravo live nastupi stoga budite dio adrenalinskog susreta. Uz njih će nastupiti dva atraktivna mlada banda: splitski thrash metal band Kob i zadarski cover band Okovani Alexa .

Njihovim nastupom počinje nabrijana, eksplozivna ljetna koncertna sezona pod nazivom ‘Eight to date (8 to D8)’. Riječ je o osam koncerata koji će se odvijati pod pokroviteljstvom Udruge Megawat i agencije Stage2 stage u suradnji s rock klubom D8 i drugim nezavisnim glazbenim udrugama. Navedeni promotori ponosno predstavljaju osam nabrijanih alter rock metal evenata putem kojih će ugostiti više od desetak atraktivnih inozemnih nadolazećih bandova različitih underground izričaja. Kao specijalni gosti na svim koncertima dovodit će se isključivo hrvatski bandovi s ciljem propagiranja domaće scene koja svakako zavrjeđuje pažnju. Cijena ulaznice je simboličnih 20 kn a karte se mogu kupiti na vratima kluba.

Organizatori ističu kako prihodi od ulaza idu isključivo kao potpora bandovima koji samostalno financiraju turneju. Ovo je tek početak koncertnih aktivnosti koje će se u suradnji s navedenim promotorima održati u Zadru Pridružite nam se ,podržite žestok zvuk i iskrenu svirku.

INSANE THERAPY (deathcore – Italy)

06.07.

Web pages:
Official: http://insanetherapy.bigcartel.com/
Facebook: https://www.facebook.com/insanetherapy
YouTube: https://www.youtube.com/user/insanetherapyofficia
Audio: https://www.facebook.com/insanetherapy/app_2405167945