Insomnium u Močvari

INSOMNIUM BandphotoPromotersko / managerska kompanija Metalsound Music već 15 godina neumorno u Hrvatsku dovodi sjajna glazbena imena iz heavy metal svijeta, a mnogi od njih svoje premijerne domaće nastupe doživjeli su upravo u Metalsound organizaciji. Spomenimo samo šarolika imena poput Deftones, Morbid Angel, Sabaton, WASP, Anathema,The Gathering, Moonspell, Soulfly, Bolt Thrower, Kreator, Cynic i bezbrojna druga. Da proslava rođendana bude zaista odličan događaj pobrinut će se sjajni finci Insomnium. Ovi briljantni melodični death metalci već se godinama svrstavaju u sam vrh glazbene scene, svaki od njhovih 6 albuma nailazi na odlične reakcije i publike i kritike, pa je takav slučaj i s posljednjim “Shadows of the Dying Sun”. Insomniumsu već svojim prethodnim nastupom u Zagrebu, u ulozi predgrupe na Dark Tranquillitykoncertu, stekli mnoštvo fanova pa samo sigurni da će ovaj, prvi headlinerski koncert, naići na veliki interes svih ljubitelja njihove kombinacije divnih atmosferičnih melodija i death metal žestine.

Sa sobom dovode i pravu poslasticu – zemljake Wolfheart. Radi se o bendu finskog genijalca Tuomasa Saukkonena, poznatog po svojim bendovima poput Before the Dawn i Black Sun Aeon. Nakon što je odlučio obustaviti rad na prethodnim projektima, posvećuje se isključivo Wolfheart-u, glazbu koju stvara naziva winter metal, a kako to zvuči uživo pokazat će nam na svom premijernom nastupu kod nas.

No, ovo nije niti izbliza sve što vas očekuje na ovoj rođendanskoj fešti. Još puno lijepih novosti koje su u pripremi objavit ćemo u nadolazećem periodu.

www.insomnium.net
https://en.wikipedia.org/wiki/Insomnium
www.facebook.com/insomniumofficial
https://twitter.com/insomniumband
www.facebook.com/WolfheartRealm

Upad u pretprodaji: 75 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 90 KN
Online ulaznice: Entrio