Intrigantan roman „Ljetnikovac“ neće vas razočarati

Izdavačka kuća Znanje objavila je novo kolo KDS knjiga, a mi za vas imamo jednu od njih. Radi se o sjajnom romanu “Ljetnikovac” autora Hermana Kocha.

Intrigantan roman nizozemskog pisca i scenarista kirurški precizno secira psihološke profile različitih osoba, nevjerojatno napeto plete priču i svojim majstorskim, pomalo mračnim, raspletima ostavlja čitatelja u nevjerici. Dinamiku društvenih i obiteljskih odnosa ovaj nadareni pisac prezentira tako uvjerljivo, da nakon čitanja postoji potreba za refleksijom djela i propitivanjem određenih tema.

Kada nešto u medicinskom postupku pođe po zlu i popularni glumac Ralph Meier iznenada umre, dr. Marc Schlosser mora ponuditi uvjerljive odgovore. Dobra reputacija najvažnija je u poslu koji obavlja. Ralphova smrt ne uzbuđuje ga previše, ali kao doktor poznatih i slavnih, Marc zna da ne može izbjeći pitanja o tome što se dogodilo.

Sve je počelo prošloga ljeta. Marc je sa ženom i dvije kćeri tinejdžerice proveo ljetovanje u Ralphovu domu na  obali Sredozemlja, a osim Ralpha, društvo su im još pravili Ralphova žena i punica te filmski direktor Stanley Forbes s djevojkom. Idilični dani odmora ispunjeni suncem i vinom, izletima i odlascima na plažu prekinuti su uznemirujućim incidentom koji je otkrio mračne motivacije, i čini se da više nitko nikome ne vjeruje. Ljetni odmor pretvara se u noćnu moru, a Ralphova naknadna smrt mogla bi otkriti što se zapravo dogodilo na ljetovanju u kući s bazenom.

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “LJETNIKOVAC”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr!

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 12. veljače u 12h!

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.