Ischariotzcky – “Perfect sky”

Indie pop sastav iz Brela, Ischariotzcky, objavio je svoj prvi video singl – sanjivu pjesmu “Perfect Sky”.

Pjesma je nastala u suradnji s mostarskom kantautoricom Anjom Rikalo i ujedno je fantastična najava nadolazećeg debitantskog EP izdanja i intenzivnijih koncertnih aktivnosti.

Pjesma “Perfect sky” je plod suradnje Anje Rikalo i Joška Klarića u studio Groove u Mostaru, gdje su se sastali kako bi zajedno kreirali materijale za svoje eventualne buduće albume. Pjesma je dobila svoju formu relativno brzo i počelo se odmah raditi na aranžmanu, a paralelno se i osmišljao spot zajedno s ekipom iz BONK studija, koji su na kraju napravili odličan posao. O samoj temi pjesme ne bismo puno govorili, to prepuštamo slušateljima” izjavili su Ischariotzcky.

Kako otkrivaju, snimanje spota se odvijalo na dvije atraktivne lokacije, u Makarskoj zvjezdarnici Orion i u ateljeu makarskog kipara Vice Glibote.

Sretni smo što je glumac Velimir Pšeničnik pristao biti dio ovog projekta, zajedno sa mladim glumcem Kristianom Grabnerom.“, dodali su iz ovog zanimljivog kolektiva.

Ischariotzky, sastav okupljen oko autora i pjevača Joška Klarića, nekadašnjeg vokalista grupe Pešes, koncertnu premijeru odradio je na ovogodišnjem Demofestu i nekoliko mjeseci poslije predstavio svoj prvi video singl. Debitantski EP planiraju objaviti u proljeće 2018., a do njegovog izlaska možemo se veseliti novim iznenađenjima jer Ischariotzcky u međuvremenu planira objaviti još dvije pjesme.