Izaberite svog izvođača za 11. izdanje banjalučkog Demofesta

Nakon rekordne posjećenosti i uspješno završenog jubilarnog izdanja, 11. Demofest će biti održan od 19. do 21. srpnja na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Novo izdanje Demofesta donosi i jedan novitet, a to je da će se prilikom odluke o izvođačima 11. izdanja posebno voditi računa o glasovima publike.

Demofest je uvijek u obzir uzimao želje svojih posjetioca do kojih smo dolazili uglavnom putem društvenih mreža. Za 11. Demofest smo se odlučili da sve te želje prikupimo na jedno mjesto i da točno znamo koga naša publika želi vidjeti sljedećeg srpnja na tvrđavi Kastel“, navela je Brankica Raković, PR direktorica Demofesta.

Ona je dodala i da treba imati na umu da imena koja će zasvirati na Demofestu ovise i o nekoliko drugih faktora, kao što su dostupnost izvođača, njihov raspored nastupa, turneje i slično.

Listu želja možete pronaći na službenoj internet stranici festivala demofest.org, a pored izbora omiljenog izvođača, Demofest lista želja podrazumijeva i preporuke za sadržaje dnevnog programa i slično.

Podsjećamo, deseti i do sada najveći Demofest je zaključen nedavno, uz posjetu 40.000 fanova najvećeg demo festivala na Balkanu. Pobjednik 10. Demofesta je grupa Slonz iz Šapca, drugo mjesto je pripalo bendu Tyger Lamb iz Zagreba, dok se na trećem mjestu našao novosadski sastav Wolfram.