iZLET – “Svemir”

Zagrebački bend iZLET objavili su peti spot pod okriljem Dallas Recordsa, i to onaj za pjesmu „Svemir”. Produkciju spota potpisuje Doringo, a dečki iz benda potrudili su se da i ovaj spot bude drugačiji od onoga na što smo navikli.

„Spot sam po sebi nije dovoljno skandalozan, ali to je zbog sezone kiselih krastavaca. Nogomet smo naime izabrali zato što smo veliki obožavatelji lika i djela Ivice Olića, prekaljenog nogometnog diva veterana. Željeli bismo istaknuti da se poistovjećujemo s Ivicom jer u taktičkom smislu smo vrlo slični, mnogo puta nam se dogodi da šprintamo uzalud. Baš zato i šprintamo jer nikad ne znaš hoće li ovaj sljedeći šprint biti uzalud. A nadamo se da neće.” – rekao Petar Kumerle, bas i vokal benda.

Na snimci sviraju Toni Kumerle i brat Petar (također) na gitari i mikrofonu, Goran Jelača za bubnjevima, a na tribinama i kao navijačica Ines Dinjar Špadina na pozadinskom vokalu. Toni Kumerle potpisuje glazbu i tekst, a ovim singlom najavljuju novi album naziva „Nikad ne znaš, to je ono…” koji bi trebao biti predstavljen javnosti ove godine.