Izlet u stilske avanture – NONA otkriva prvu pjesmu s albuma

 Kao uvod u album prvijenac sastav NONA predstavlja se pop-etno singlom "Mene više nemaš"

 Kao uvod u album prvijenac sastav NONA predstavlja se pop-etno singlom “Mene više nemaš”.

Pjesma je nastala stvaranjem pop refrena te potom prelaskom u druge stilove, pri čemu najviše do izražaja dolazi uvod s etno prizvukom.

Bez obzira na to, pjesma “Mene više nemaš” nije preslika albuma, već jedan od izleta u stilske avanture ovog autorskog dvojca pa tako u budućnosti od njih možemo očekivati niz različitih glazbenih stilova; od balada, preko elektronike pa do popa s rock prizvukom.

Nona za ovaj glazbeni broj potpisuje glazbu, tekst i aranžman.

Prilikom snimanja pjesme pridružili su im se prijatelji Ana Despot i Lana Stjepanović kako bi se dobio zvuk vokalnog sastava koji je prisutan kroz cijelu pjesmu, te Vilim Hlušička na basu.

Za ilustraciju u videu zaslužna je Art & about te vas pozivamo da pogledate i ostale njene zanimljivosti na www.facebook.com/art.and.about.illustration.

Nona je autorski dvojac iz Zagreba, nastao 2019. godine, a za Mene više nemaš kažu:

“Iako kronološki nije nastala prva, ovo je prva pjesma kod koje smo se odlučili značajnije poigrati sa stilovima te uz pop elemente refrena i baladne elemente strofe, vođene klavirskim dionicama ubacili specifični etno-zborski prizvuk višeglasnog pjevanja. Osim stilskih razlika, na ostalim pjesmama najavljivanog albuma moći će se čuti i razlike u samoj atmosferi, ali i emocijama te se nadamo da ćemo u konačnici imati kvalitetan i raznolik album, kako sadržajno tako i zvukom.”