Jazz fusion trio More Love Ensemble predstavio autorski prvijenac i novi video spot

Autorski prvjenac “Waking up”, jazz fusion trija More Love Ensemble predstavljen je kao misaona renesansa uz dozu ljubavi na pravim mjestima.

“Waking up”, prvi studijski album sastava More Love Ensemble, donosi 6 skladbi; četiri koje autorski i aranžerski potpisuju članovi sastava, te dvije odabrane iz bendovog repertoara tradicionalnih i gospel pjesama.

Sastav, samoprozvanog baseless fusion koncepta, čine autorica i vokalistica Melita Lovričević (HR), klavirist i aranžer Petar Ćulibrk (HR), te bubnjar i aranžer Enos Kulger (SLO)., redom afirmirani kako u samostalnoj karijeri, tako i u drugim projektima, a 2017. godine, također za Aquarius Records izdaju svoj prvi LIVE album crossover glazbe “More Love To Tchaikovsky”, svirajući na festivalima, muzejima, kazalištima i klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za potpuni zvuk na prvom singlu sa “Waking up” albuma, “Thoughts of you and blue”, kao posebni gost pridružio im se renomirani i svestrani gitarista Mario Igrec, i to na arapskoj lutnji. ‘Buđenje’, idejna vodilja za stvaranje svijetlog i lakog zvuka ovog albuma, izražena je kroz tekstove, melodije i interpretaciju ovih glazbenih istraživača, koji slušateljima donose svojevrsni soundtrack nekih svojih dosadašnjih iskustava, razmišljanja, spoznaja i emocija, pozivajući ih da i sami slušanju i življenju pristupe otvorenih očiju i srca, te bez straha plove zvučnim valovima slobodnih umova i duša.

Od danas vani je i novi video uradak za pjesmu “Snovi koraljni” redatelja Filipa Borellija.