Jazz senzacija Kamasi Washington objavio dva nova singla

Američki jazz saksofonist i producent Kamasi Washington najavio je svoj drugi album „Heaven & Earth”, a u susret njegovoj objavi predstavio je čak dva singla – „Fists Of Fury” i „The Space Travellers Lullaby”.

Singlovi su na YouTube-u objavljeni u skraćenim verzijama praćeni vizualnim rješenjima za koja je bio zadužen eminentni britanski režiser Jenn Nkiru. Vizuali su inspirirani filmskim projektom „Heaven & Earth” koji će biti objavljen tokom 2018. godine.

Album „Heaven & Earth” je u cijelosti skladao, aranžirao i napisao Kamasi Washington uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down. Albumu su doprinjeli i Freddie Hubbard, Thundercat, Terrace Martin, Ronald Bruner, Jr., Cameron Graves, Brandon Coleman, Miles Mosley, Patrice Quinn, Tony Austin i mnogi drugi.

Kamasi Washington je dospio u žižu glazbene javnosti objavljivanjem svog prvog albuma “The Epic”, a po potpisivanju ugovora sa izdavačkom kućom Beggars Group dospio je u sam vrh ove etikete. Sudjelovao je na projektu Everything Is Recorded, i gostovao na izdanjima eminentnih izvođača kao što su Ibeyi i Run The Jewels.