JeboTon ansambl vam želi “Dobro jutro” dok odbrojava sate do Ferragosta

Najveseliji momci zagrebačkih ulica objavili su video snimljen na rasprodanoj koncertnoj promociji albuma prvijenca prošle jeseni u KSET-u

Foto: Viktor Katalenić

Ususret nastupu ove subote na Ferragosto JAM 12, najveseliji momci zagrebačkih ulica okupljeni pod imenom JeboTon ansambl objavili su live snimku pjesme “Dobro jutro” snimljenoj na rasprodanoj koncertnoj promociji albuma prvijenca prošle jeseni u KSET-u. Snimku je moguće pogledati i poslušati na njihovom YouTube kanalu.

Kako otkrivaju u medijskom priopćenju, u planu im je nakon ljeta objaviti cijeli live video s promocije albuma “Širi ljubav ili šuti” koji će sadržavati sve pjesme s albuma, ali i ostale pjesme koje inače izvode na svojim svirkama. Album nedvosmislenog naslova “Širi ljubav ili šuti” objavljen je u ljeto 2018. te svojom neosporivom pozitivnom energijom savršeno prezentira njihovu ljubav prema glazbi kroz pjesme bendova Hren, Lobotomija, Spremište i Antidepresiv, a sadrži i tri originalne pjesme ansambla “Proljeće”, “Grubišno polje” i “Memoari ‘09”.

Snimanje zvuka i videozapisa potpisuju Glazbena i Video sekcije KSET-a, miks i master Dominik Kisić, a montažu Berislav Matej Mikša.