Jedanaesto izdanje EXIT festivala

Ovogodišnje izdanje Exit festivala ponovo najavljuje velika i impozantna imena svjetske glazbene produkcije. U četiri dana festivala, točnije od 7. do 11. srpnja, Petrovaradinska tvrđava će po jedanaesti put ugostiti veliki broj posjetitelja i atraktivnim nastupima brojnih zvijeda potvrditi titulu jednog od najboljih festivala u Europi.

Od izvođača koji su potvrdili svoj nastup, trenutni headlineri festivala su legendarni majstori elektronike The Chemical Brothers, zatim Mika i norveški duo Röyksopp.

Nezaobilazna Dance Arena i ovaj put tradicionalno ugošćuje neka od najvećih imena elektronske glazbe, tako da između ostalih, svoj nastup potvrđuju: Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Crystal Castles, Does It Offend You, Yeah?, Ricardo Villalobos, Moderat, kao i veliki Josh Wink koji svoj nastup priprema povodom petnaestgodišnjice rada produkcijske kuće Ovum. Popis izvođača svakodnevno raste, a više informacija o ulaznicama kao i o samom festivalu možete pronaći na službenim stranicama: http://www.exitfest.org/ i exitmusic.tv.