Jeremiah’s – Monkey

Zadarsko – filipjanska progressive blues šestorka Jeremiah’s objavila je svoj prvi glazbeni spot za pjesmu “Monkey”.

Ovim glazbenim spotom i pjesmom želimo pokazati da nas usprkos pobjede na Croatian Blues Challengeu i skorašnjim odlaskom na natjecanje u Memphis, SAD ne određuje samo blues već fuzija raznih stilova.” izjavili su Jeremiah’s.

Glazbeni spot je snimljen na lokacijama Musapstan iznad Zadra i u dvorani kina Sv. Filip i Jakov. Za produkciju spota je zaslužan Vladimir Miketa, dok je ton majstor Predrag Ćosić. Audio je sniman analogno i uživo u dvorani Kino Sv. Filip i Jakov.

Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca iz 2011.; bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije, Jeremiah’s su se poduplali za zadarske snage; usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača. Jeremiah’s kao ovogodišnji pobjednici Croatian Blues Challengea u band kategoriji, nastupit će na 34. International Blues Challenge-u u Memphisu, u siječnju 2018. Također, u studenom su osvojili 14. Mega Muzika Award u kategoriji “Najbolji mladi bend 2017”.