Jinx obnovili suradnju s Dallasom i najavili novi singl

image001

Pet i pol godina od objave posljednjeg albuma ‘Diksilend’ grupa Jinx ulazi u završnu fazu rada na njegovom nasljedniku.

Ovih je dana dogovoren i nastavak uspješne suradnje između Jinxa i Dallas Recordsa koja je započela 2007. godine uz izlazak hvaljenog povratničkog albuma ‘Na zapadu’, te je uz već spomenuti ‘Diksilend’ do danas rezultirala i sjajnim ‘Jinx Live’ albumom iz 2008. godine. Uskoro će Jinx objaviti i prvi novi singl s nadolazećeg albuma čiji se izlazak u nakladi Dallas Recordsa očekuje do kraja ove godine.

O snimanju novih pjesama Yaya je u nedavnom intervjuu za Jutarnji list izjavila: “Posebno smo motivirani kad su nove pjesme u pitanju. Volimo izazove, znatiželjni smo i svaki put radimo album kako bismo zapravo vidjeli imamo li još uvijek što reći i da li nas to još uvijek zabavlja.

Coco (u intervjuu za Studentski.hr) dodaje: “Na albumu radimo. Bit će kad gotov kad zaključimo da ne znamo bolje i da je to to. Sad smo u fazi da nam je jedan dan sve super, a drugi bi sve bacili u smeće. Tješi me razgovor s kolegama iz drugih bendova, izgleda da je tako svima.

Na radost brojnih obožavatelja, stvari koje nastaju u studiju Jinxa iz dana u dan sve bolje zvuče i nestrpljivom iščekivanju prvog novog materijala bliži se kraj.