JINX osjećaju da pripadaju krivom vremenu

Nakon velikih uspješnica “Jesmo li dobro”, “Maradona” snimljene u suradnji s neponovljivim Davorom Gobcem i posljednje “Easy”, s aktualnog albuma Jinxa “Pogrebi & Pomiriši” stiže još jedan singl prepoznatljivog alt pop zvuka.

“Ako si rođen u pogrešno vrijeme” četvrti je singl s albuma koji će uskoro proslaviti svoju prvu obljetnicu, a od samog izlaska kritičari i publika slažu se kako je novo izdanje Jinxa samo još jedan highlight benda u nizu besprijekornih tonova koji neodoljivo izazivaju nostalgiju djetinjstva, a kao što i sam singl kaže, osjećaj pripadanja krivom vremenu..

“Ovo je prvi službeni lyrics video za neku pjesmu Jinxa. Naravno da je cheap…I ovo vrijeme je cheap. Ako si rođen u pogrešno vrijeme.” (Coco Mosquito) 

Novim nostalgičnim singlom, ali i brojnim legendarnim hitovima Jinxi će nas 4.5. u Domu sportova vratiti u neko ‘pravo vrijeme’, a zajedno s predgrupom Artan Lili prirediti još jednu glazbenu večer za pamćenje.

Novi singl, kao i cijeli album autorski potpisuje Coco Mosquito, a lyric video potpisuje Penrose Visuals. Glazbena kombinacija Jinxa i Artan Lili uskoro će biti pojačana novim imenima, najavljuje Dallas Records.