Još devet dana…

it-s-my-life-bon-jovi-4284164

Još nas devet dana dijeli do najvećeg i najzahtjevnijeg spektakala 2011.g. u Hrvatskoj. Svi oni koji još nisu kupili ulaznicu za koncert na Maksimirskom stadionu 08.06.2011.g to još uvijek mogu učiniti na prodajnim mjestima Eventima.

Bilo je samo pitanje vremena kada će posebni paketi DIAMOND RING biti rasprodani, a to je od danas i službeno tako – u prodaji više nema DIAMOND RING PAKETA, već se od 3. Lipnja u prodaju puštaju samo ulaznice za taj sektor, bez popratnih sadržaja i to po cijeni od 600 kuna.

Bon Jovi na svakoj turneju daje priliku studentima da steknu vrijedno praktično znanje te se upoznaju sa svim segmentima organizacije koncerta. Tako će na zagrebačkom koncertu osmero najboljih studenata Veleučilišta Vern dobiti priliku te će sudjelovati u realizaciji projekta i to u svim segmentima istog. Studenti će na dan koncerta sa managementom turneje Bon Jovi-a proći sve faze organizacije te će steći vrijedno i nezaboravno iskustvo kao i prisustvovati samom koncertu.

Pripreme za koncert već su u tijeku, na Maksimirskom stadionu digli su se šatori i slažu uredi za managemet benda kao i za organizatora koncerta. Za koji dan počet će se slagati i pozornica za čije podizanje će biti angažirano čak 200 ljudi zbog iznimno velike produkcije koja uključuje 2.750 metara aluminija te 400 m2 velikog video zida iza pozornice.

U prodaji su ostale ove ulaznice:

GORNJA TRIBINA ISTOK/ZAPAD : 250 KN

GORNJA TRIBINA SJEVER : 175 KN

DIAMOND RING ULAZNICE: 600 KN

PARTER: 330 KN

Zapad /Istok dolje i lože su rasprodane!