Joe Nice, američki pionir dubstepa gostuje u Zagrebu

Nakon spektakularnog tuluma sa Zam Zam Soundom & Egolessom, Volumen i Reggae hr dovode još jednu sjajnu zvijezdu 2. ožujka u Masters.

U Zagreb ponovno dolazi američki dubstep DJ Joe Nice koji svojom pojavom i višesatnim vinylnim setom ne ostavlja nikog ravnodušnim. Očekujte dubstep, očekujte hip hop, očekujte Bob Marleya i Inner Circle, ukratko – očekujte vrhunsku zabavu.

Predstavljajući Baltimore, Joe Nice je univerzalno priznat kao ambasador dubstep glazbe u Sjevernoj Americi. On je prvi i najcjenjeniji dubstep DJ u Sjevernoj Americi te je svojim djelovanjem  već davnih dana proglašen pionirom dubstepa u Americi.  Joe Nice redovno nastupa u New Yorku i Londonu, a u New Yorku je ugostio likove poput Hatche, Youngste,  Kode9, Mala, Loefaha… Prije tri godine osnovao je vlastiti label Gourmet Beats. 

Uz američkog majstora u Mastersu vas očekuju selektori iz Volumen kolektiva. Kolektiva koji je svojim entuzijazmom podigao zagrebačku dubstep scenu na višu razinu. Tko će od njih stati uz gramofone, saznajte u Mastersu 2. ožujka.

Upad je 30kn.