Jon Bon Jovi te poziva da mu pomogneš u pisanju pjesme

"Do What You Can"

Američka rock zvijezda Jon Bon Jovi putem društvenih mreža poziva fanove da mu prenošenjem svojih iskustava s korona virusom pomognu u pisanju pjesme.

S ciljem da pjesmom pomogne poticanju pozitivnog stava i održavanju pozitivnog duga, Jon Bon Jovi otkriva kako je inspiraciju za pjesmu “Do What You Can” dobio perući suđe u svom restoranu JBJ Soul Kitchen u kojemu nudi besplatnu hranu potrebitima.

Objavi je prethodila i fotografija naslovljena: “When you can’t do what you do, you do what you can.” (Kada ne možeš raditi ono što inače radiš, napravi ono što možeš.”

View this post on Instagram

If you can't do what you do… do what you can.

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) on

“Prolazimo kroz zaista izazovan period – neistražen teren, velika nepoznanica” – izjavio je u snimljenom videu – “No jedna stvar je sigurna – izvući ćemo se iz toga. … Radim ono što znam najbolje, a to je sjesti s gitarom u rukama i uz probati servirati neki dobar tekst s koji ću vam razvedriti dan. A imam ideju: napišimo ovu pjesmu zajedno.”

U videu predstavlja prvu strofu i refren, a zatim i refren koji dolazi nakon druge strofe čije stvaranje prepušta fanovima koje poziva: “Vi mi predložite priču. Recite mi kroz što prolazite. Recite mi kako se osjećate. Boli li vas? … Otpjevajmo vašu pjesmu, vi i ja zajedno, i zapamtite: ako ne možete raditi ono što inače radite, napravite ono što možete.

 “When you can’t do what you do, you do what you can / This ain’t my prayer, it’s just a thought I’m wanting to send / Round here we bend but don’t break, down here we all understand / When you can’t do what you do, you do what you can.”

Ukoliko imate ideju i želite da vas se čuje, Jon Bon Jovi poziva da ju objavite na društvenim mrežama uz hashtag #DoWhatYouCan.