Josipa Lisac, Tram 11 i Stoka održat će prve koncerte u dvorištu Akedamije likovnih umjetnosti

Svi nastupi bit će limitirani na svega 400 posjetitelja

LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu krajem rujna organizirati niz koncerata koji će se dogoditi u njezinom dvorištu u Ilici 85.

Svi nastupi bit će limitirani na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka.

Prvi najavljeni izvođači su Tram 11 i Stoka, u četvrtak, 24. rujnat te koncet Josipe Lisac u petak, 25. rujna.

Naša najveća glazbena umjetnica na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni singl “Daleko”.

Bit će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate, u srpnju 2019. godine, kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada pred 4.500 ljudi.

Nažalost, globalna situacija rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10% kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju.

Dva kultna imena domaće hip hop scene, izvođači koji su temelj ovdašnjeg hip hopa, Tram 11 i Stoka, stižu u četvrtak 24. rujna u dvorište zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti u Ilici na poseban co-headline nastup.

Tram 11 od velikog povratka na scenu 2017. drže ritam kako koncerata, tako i izdanja, pa su nakon live albuma s mitskog koncerta u Domu sportova krajem srpnja izbacili singl “Jebo sliku svoju”. Najava je to novog studijskog albuma, prvog nakon malo manje od dva desetljeća.

Diskografski je izuzetno aktivan i Stoka, jedan od najvećih MC-a ovih prostora, koji je također krajem srpnja predstavio novu pjesmu, kolaboraciju s Baby Dooksom “Šarm kavalira”. Dirljiva je to posveta Zagrebu, gotovo stalnoj temi Stokinih rima, no ovaj put posebno je upečatljiva i kao podrška gradu pogođenom nedavnim potresima. Zajednički nastupa Trama i Stoke bit će prilika i da izvedu sjajan singl “Zadnji reper u gradu” kojeg su pustili prije godinu dana.

Koncerti u dvorištu ALU u Ilici 85 bit će limitirani na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Ulaznice za koncert Josipe Lisac po cijeni od 160 kuna u prodaju kreću ovaj petak, 11. rujna od 9:00, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Ulaznice za Tram 11 i Stoku po cijeni od 80 kuna u prodaju kreće isti dan, u petak 11. rujna, no od od 10:00, također na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr

***

Kolege i suradnici složni u čestitkama Josipi Lisac na zasluženom Porinu za životno djelo