Judas Priest – Epitaphu dodana i Budimpešta

Judas-Priest-Epitaph

Nakon što su žarili i palili na binama više od 40 godina, još od svog osnutka 1969. u engleskom Birminghamu, i postali jednim od najutjecajnijih heavy metal bendova, Judas Priest je 2010. donio odluku o raspuštanju, koja će završiti svjetskom turnejom pod nazivom „Epitaph“, a jučer je popisu dodan još jedan datum – 11.08., Budimpešta – Sziget Festival!

Ovom turnejom, veliki heavy metal „svećenik“ završit će svoju karijeru obilaskom svih većih gradova svijeta, svirajući pjesme koje su stvorile bend sinonimom za žestoki zvuk te dati rock i metal fanovima još jednu priliku da posvjedoče ultimativno metal iskustvo. Pokušati će odsvirati barem po jednu pjesmu sa svakog albuma te su zamolili fanove da im pomognu odabrati set listu pa se i vi možete pridružiti zatvaranju jednog poglavlja u rock povijesti odlaskom na njihovu službenu stranicu www.judaspriest.com.

Na popisu gradova koji će biti uključeni u turneju nalazi se i Beograd (01.07., Arena), a očekuje se i daljnje potvrđivanje datuma za Europu. Tko zna, i Zagreb im je usput.