JURAJ JURLINA & OFF DUTY – radijska premijera ‘Stare staze’

clip_image001

Juraj Jurlina & Off Duty mladi je valpovački rock bend, osnovan 2006. godine, a sastoji se od 5 članova – Juraj Jurlina (vokal, akustična gitara), Šime Jurlina (ritam gitara, back vokal), Fran Jurlina (bubanj), Petar Štrok (solo i ritam gitara, back vokal) i Dino Jurić (bass gitara).

Iako je prosjek godina u bendu tek 20, ovi dečki mogu se pohvaliti brojnim koncertima i priznanjima, pojedinačnim i skupnim, poput osvajanja Fender nagrade za najperspektivniji bend godine (2008), nastup na najvećem moto susretu u Europi Mega Bikers sa Uriah Heep-om (2009), 2. mjesto na CMC demo bands (2009), 1. mjesto na međunarodnoj gitarijadi ‘Osijek Zove’ na kojoj je Fran osvojio titulu za najboljeg bubnjara (2009), na međunarodnom gitarističkom natječaju GUITAR MASTER 2010 Petar je osvojio 1. mjesto prema publici, a 3. mjesto prema glasovima stručnog žirija, Dino je dospio u samo finale međunarodnog natječaja BASS MASTER 2010, a kao dva najnovija uspjeha ističu ulazak u samo finale natječaja za predgrupu Bon Jovija te nastup na In Music festivalu koji su osvojili prema glasovima publike!

Frontmen benda Juraj Jurlina, postao je poznat sudjelovanjem u velikom glazbenom showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’ u kojem je ušao u Top 4, a danas se aktivno bavi i pisanjem pjesama tako da upravo on i potpisuje glazbu i tekst za ‘Stare staze’ dok je aranžman radio cijeli bend sa Ivanom Mihaljevićem kao pojačanjem.

Što reći, osim da vrijedi poslušati ove naizgled mlade dečke i dati im priliku da nam se dokažu.. ili možda prema gore navedenom već i jesu zaslužili našu pažnju…

Ako Vas zanima kako dečki zvuče i što će Juraj reći o pjesmi, bendu i budućim planovima, budite večeras u 18.30h uz ‘Glazbeni show Dalibora Petka’ na Narodnom radiju!