Justin’s Johnson – “All In”

Justin’s Johnson, swing ska punk bend iz Splita, nakon što je objavio album prvijenac “Na krivom mjestu u pravo vrijeme”, objavio je novi singl “All in”. Za singl su snimili i sjajan spot u kojem su Justinsi opljačkali bogataša kojeg glumi Saša Antić iz TBF-a, a policiju momci iz Sile nečiste. Ovaj spot je tek prvi dio tetralogije spotova u kojem ćemo vidjeti što se događa s Justinsima nakon pljačke. Snimatelj, montažer i redatelj je Toni Mijač, a na scenariju su idejno sudjelovali i članovi benda. Tekst pjesme potpisuje Miro Alač, a glazbu i aranžman cijeli bend.

U stvaranju novog materijala pripremaju i mali glazbeni zaokret koji je već poznatim veselim i melodičnim ska ritmovima i društveno angažiranim tekstovima pridružio spoj novih, swing i punkabilly elemenata koji će dati njihovom zvuku nešto novo i drugačije od onoga na što su fanovi Justinsa navikli.

Bend Justin’s Johnson je osnovan 2001. godine kao produkt suradnje dva mlada muzičara i prijatelja, vokala, gitarista i autora pjesama, Mira Alača i bubnjara Gorana Brzulje. Preostali članovi Justinsa pojavili su se tijekom godina, redovito i mijenjali, a današnju postavu još čine: Frane Mihalj, Marin Cecić, Ivan Boban i najnovije osvježenje, bubnjar iz Perugie, Cyro Gastone i bas gitarist Bernard Andrijašević. Preko 200 održanih koncerata do sada odveli su bend i van granica države. Bilježe i zapažene nastupe na brojnim festivalima, među kojima se nalazi i Exit. Bend je od ljeta ponovo na turneji.