Kako se Jared Leto transformirao u vampira

Morbius u kina stiže ovog ljeta

Morbius trailer. Sony/Marvel

Napokon je stigla prva video najava filma Morbius (povezanog sa svijetom superjunaka Spider-Mana) koja u nekoliko kratkih isječaka pokazuje Jareda Leta kao sablasnog i mračnog vampira.

Marvelov film u kojemu Jared Leto ima glavu ulogu priča je o biokemičaru koji traži lijek za rijetku krvnu bolest. U procesu traženja lijeka, znanstvenik shvati kako je otkrio nešto što je vjerojatno puno gore od same bolesti koju nastoji izliječiti – a posljedica toga je da sam sebe uskoro preobrazi u mistično čudovište…

Već sam trailer prilično slikovito dočarava dramatičnu transformaciju bolesnog Doktora Michaela Morbius (Jared Leto) u snažnu vampirsku pojavu.

Video najava također najavljuje zanimljivu povezanost sa svijetom Marvelovog Spider-Mana, neočekivano prikazujući Michaela Keatona – u ulozi zlikovca Vulturea.

Fanovi su također već uočili i paukovu mrežu uz riječ “murderer” koja se pojavljuje dok Morbius u traileru šeta kroz uličicu te tvrde kako je to (in)direktna poveznica sa samim Spider-Manom.

Uz Jareda Leta, u glavi ulogama u filmu Daniela Espinose glume Jared Harris, Matt Smith i Adria Arjona.

Podsjetimo, uloga u filmu o stripovskim likovima nije prva u kojoj se Leto okušao. Iznimno zapažena i hvaljena uloga bilo je njegova interpretacija Jokera u Suicide Squadu – lika kojeg je jednako fenomenalno kasnije utjelovio Joaquin Phoenix.

Morbius u kina stiže ovog ljeta.

Morbius trailer. Sony/Marvel