Kandžija i Gole žene – “Nema Labavo”

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – “Nema labavo”, naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma kojeg će koncertno predstaviti u Tvornici kulture 12. ožujka.

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album „Nema labavo“, koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015.! S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je još uvijek aktualan singl „Đuro“. Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja -„Nema labavo“. Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture.

Kako i priliči svim pripremama, momci uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost, pa su tako za „Nema labavo“ pripremili i ‘Teretana Session’ videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – gđu. Vesnu Mimicu.

“Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Imamo upalu mišića svi. ” – Kandžija

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati ‘Teretana Session’ – novi videospot s jednom od pjesama s albuma „Nema labavo“. Uvodni dio činila je „Preuvjerljiva tamburica“, a ovog tjedna nam stiže i ‘Teretana Session’ video za novi singl – „Nema labavo“.

O ‘Teretana Sessionu’ Kandžija otkriva: “Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncetraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja, jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći – hvala ti Vesna, lavovski posao si odradila. Sad nakon tog mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze.”

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 55 kn.