Kandžija i Gole Žene ovog ožujka u Vintage Industrial Baru

Kandzija i Gole zene, DB.Photography

Stjepko se zove Kandžija Osjekanović. Poznat i kao Rimokatolik, te kao jedan od naših najvećih domoljuba.Također je i humanist, reper i ljubitelj šilterica te zelenih beretki, kojih posjeduje preko 10ak i to u različitim bojama. Dolazi iz Osijeka a trenutno prebiva u Zagrebi po skupocjenim francuskim stanovima tkz garsonjerama. Zavrsio je osnovnu školu Vladimir Nazor, sa odličnim ocjenama, malo neopravdanih i samo dva ukora. Prapradjed je svirao tamburu i harmoniku, dok on ne svira ništa. Trenutno na je postdiplomskom na svemirskim znanostima, na odsjeku poljoprivrednog fakulteta. Ima bečku školu no nikad mu je nisu priznali zbog previsokih ocjena te sumnjivog austrougarskog pečata. Uličnu diplomu posjeduje od svoje 16. godine, te ju uvijek nosi sa sobom, tik pored džepnog izdanja Novog zavjeta. Kao dijete je sa 6 godina htio u vojsku no odbili su ga iz neobjašnjivih razloga. Bavi se glazbom od kad zna za sebe, a i prije. Iza sebe ima 3 albuma, i jedan live album, znači 5 albuma. Tekstove piše sam uz pomoć više sile, kaže da je samo kanal. Sada shvaća zašto su mu govorili oduvijek da će kopati kanale. Kao najveće uzore ističe Ghandija i Massima, dok mnogi stručnjaci kažu da podsjeća na Bana Jelačica, burajz Ante Starčevića. Najdraži selebriti par su mu Ruđer Bošković i Maria Antoanet. Kao član i glasnik generacija koje su istrpile ogromne pljačke, ne samo umjetnina nego i medvjeda, kao i ostalih dobara građana, jednako kao i svoji vršnjaci razmišlja o odlasku iz zemlje. Posjeduje kičmu te ima bend imena Gole žene, koji se sastoji od šest odjevenih muškaraca. A to su: Darkan Kingić, Funky G, Divlja Baranja, Midi Cobain, Pips i naravno Toxara. Ti muškarci su pomno odabrani, podaprani, najbolji svirači instrumenata koje je ikada sreo. Na kraju 2015. izašao je njihov prvi album Nema labavo. Afroslavonija 4 life.”

Tim riječima najavljen je koncert Kandžije i Golih žena u Vintage Industrial Baru. Nakon desetak godina djelovanja, rasprodani i delirični koncerti Kandžije u pratnji Golih žena povodom izlaska albuma “Nema labavo”, glazbenika je potvrdio kao jednog od najvažnijih hip-hopera domaće i regionalne scene. Uz to, u suradnji s legendarnim Goranom Baretom, Kandžija i Gole žene nedavno su predstavili novi singl i videospot “Pištolj”.

Nastup će se održati u petak, 31. ožujka 2017. s početkom u 20:30h. Za ulaznicu ćete izdvojiti 45kn u pretprodaji, odnosno 60kn na dan koncerta.