Kantautorica Feist predstavila “Pleasure”, najavni singl istoimenog albuma

Nakon što je prošli tjedan najavila da je nakon šest godina kreativne stanke u solo karijeri spremna za objavu novog studijskog izdanja, kantautorica iz Toronta, Leslie Feist, predstavila je prvi najavni singl nadolazećeg istoimenog albuma.

Dugoočekivani nasljednik albuma “Metals” iz 2011. nosi naslov “Pleasure” i trebao bi ugledati svjetlo dana 28. travnja preko izdavačke kuće Universal, a novih jedanaest autorskih uradaka opisano je kao “istraživanje emocionalnih granica”. Novim singlom Feist nam je pokazala da osim emocionalnih granica istražuje i one glazbene. Poslušajte “Pleasure” u nastavku teksta.

Feist se nedavno priključila svojim starim kolegama iz Broken Social Scene na snimanju njihovog novog studijskog izdanja. Kantautorica je dio obitelji Broken Social Scene bila od 2002. do 2005. Unatoč svojoj uspješnoj karijeri kojoj se nakon toga posvetila, Feist je ostala u bliskom kontaktu s članovima benda te, osim što je gostovala na posljednjem albumu, nastupila je i uživo s bendom u nekoliko prigoda.