Kawasaki 3p i Repetitor predvode finalni lineup RockLive festivala

Rocklive-6

Šesti RockLive Festival objavio je novih sedam izvođača koji će od 11. do 13. kolovoza nastupiti na jezeru Šoderica, te time zaključio ovogodišnji line-up.

Znamo već kako na ovogodišnji RockLive Festival dolaze Elemental i Los Fastidios, nakon njih pridružili su se Bernays Propaganda, Diyala & DJ Yesh, te Antitodor, a završnicu čine KAWASAKI 3P, REPETITOR, JONATHAN, MADRED, S3NGS, TIGHT GRIPS i ONE STEP AWAY.

Šesti RockLive time je zaključio ovogodišnji line-up s dvanaest odličnih bendova kojima će se uskoro pridružiti i izvođači za DJ pozornice s kojima će početi i završiti svaki festivalski dan. Osim koncerata i DJ.a, RockLive priprema poseban vizualni doživljaj festivala, dnevne radionice na plaži, te cijeli niz zabavnih i sportskih sadržaja.

kawasaki-dugodugodugoNakon 5 godina održavanja u koprivničkom Kampusu, RockLive Festival ove godine seli na atraktivnu lokaciju jezera Šoderica, udaljenog svega 15min vožnje od centra Koprivnice. Popularni koprivnički festival, u šestoj godini održavanja ponudit će poseban doživljaj svim ljubiteljima glazbe i kupanja, uživanja na otvorenom, dobrog roštilja i cjelodnevnih događanja. Jezero Šoderica, popularno “Podravsko more”, prekrasna jelokaciju u srcu prirode, mjesto na kojem će se savršeno uklopiti open air pozornice RockLive Festivala.

Ulaznice za ovogodišnji RockLive možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice do 30.6. iznosi 65kn, dok će cijena od 1.7. biti 80kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100kn, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.