Kawasaki 3P u subotu točno u podne pušta u prodaju novi album

K3P goli.... COVERDeveteročlana postava Kawasaki 3P-a ukazat će se u subotu 14. veljače točno u podne u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) kako bi u prodaju pustila svoj novi studijski album ‘Goli zbog pasa’ i ulaznice za koncert 19. veljače u Malom pogonu te za koncert 21. ožujka u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

Broj ulaznica za koncert u Malom pogonu 19. veljače ograničen je na 200 komada. Svaki kupac ulaznice na poklon će dobiti i novi album. Cijena ulaznice iznosi 100 kuna. Cijena ulaznica za koncert u Velikom pogonu Tvornice Kulture iznosit će 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Koncert u Velikom pogonu zakazan je za prvi dan proljeća, 21. ožujka.

Obzirom na veliko zanimanje za najavljeni limitirani koncert, Kawasaki 3P je otvorio mail 3problema@gmail.com preko kojega 50 najbržih fanova koji navedu popis svih 13 pjesama s albuma ‘Goli zbog pasa’ te svoje puno ime i prezime ostvaruju pravo na rezervaciju za kupnju dvije ulaznice za koncert u Malom pogonu! Prvih 50 s točnim podacima dobit će povratni mail s informacijom o kupnji ulaznica! Bend obećaje da će biti pošten i da će samo 50 najbržih i najtočnijih ostvariti svoje pravo na kupnju ulaznica.

Izdanje koje će prekinuti dugu ”albumsku” pauzu Kawasaki 3P-a nosi naslov ‘Goli zbog pasa’; pretposljednji studijski album ‘Idu Bugari’ bend je objavio u travnju 2009. godine.

Šest godina bez albuma nije značilo i mirovanje za Kawasaki 3P, svirali su uzduž i popreko Hrvatske i regije, gostovali na festivalima, napravili izmjene u bendu, uspješan album ‘Idu Bugari’ objavili na vinylu (Dancing Bear Records), a tijekom tog su perioda uspjeli iznjedriti i dva singla ‘Jebotext’ te ‘Loš, zao’, pjesmu  koja je u trenutku objave (ljeto 2014. godine) dala naslutiti da se bend ozbiljino latio studijskog posla. Najnoviji singl i video ‘3Problema’ najavio je i konačan izlazak toliko dugo očekivanog albuma!

Materijali koji će svoje mjesto naći na albumu ‘Goli zbog pasa’ snimani su uz produkcijsku podršku Puležana Edija Cukerića (The Bambi Molesters, Goribor, Hladno pivo, My Buddy Moose, Gustafi…) u studijima RSL production u Novom Mestu, Studiju Kramasonic i Dancing Bear studiju u Zagrebu. Sve pjesme odsvirao je bend u cjelosti osim što je pred kraj snimanja Stjepana Jurekovića, koji je zbog privatnih razloga morao napustiti postavu, zamijenio Nikola Babić koji će od sada nadalje igrati ulogu glavnog bubnjara u mjuziklu Kawasaki 3P-a.

‘Goli zbog pasa’ ukupno nosi trinaest pjesama koje predvodi friško lansiran’ singl ‘3problema’ premijerno izveden na Radiju 101 te prateći video spot čiju režiju potpisuju Mario Borščak i Demirel Pašalić, a koji je premijerno izveden na RTL televiziji u emisiji Top.Hr 40 te na portalu muzika.hr. Sve pjesme s albuma u tančine ilustriraju glazbeni svemir Kawasaki 3P-a koji je satkan od ska, punk i rock melodija, uličnog imidža i duhovitih ljubavno-socijalno-žestokih, a ponekad šarmantno besmislenih tekstova.

Album ‘Goli zbog pasa’ bit će objavljen 14. veljače, a na glazbenom servisu Deezer dostupan je od ponedjeljka 26. siječnja.

Izlazak ‘fizičkog’ izdanja bit će podebljan promotivnim koncertom koji je zakazan za 19. veljače u Malom pogonu Tvornice Kulture. Za tu prigodu u prodaju će biti pušteno tek 200 ulaznica po cijeni od 100 kn. Svaki kupac ulaznice za promotivni koncert 19.02. dobit će na poklon album ‘Goli zbog pasa’. 

Nakon nešto manje od mjesec dana Kawasaki 3P pononvo će se ukazati u Tvornici Kulture, ali ovoga puta u Velikom pogonu na prvi dan proljeća, 21. ožujka. Cijene ulaznica za Veliki pogon iznosit će 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta.