Kawasaki 3P uz kratki video izaziva – “A, mislili ste da ste vidjeli sve!”

Foto: Julien Duval

Kawasaki 3P,  jedna od najautentičnijih glazbenih pojava domaće glazbene scene i rasplesana zvijer s devet glava, svoju 25. godinu proslavit će dvodnevnim koncertom u Teatru &TD, 9. i 10. svibnja 2018. godine

Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosi jedinstven K3P pečat prema kojem rijetko tko ostaje imun, a najavljeno “koncertno poluđenje” Kawasaki 3P dodatno potiče komprimiranjem fragmenata ove sulude rock’n’roll energije u kratak video teaser uz poruku:

A, mislili ste da ste vidjeli sve! Dođi na koncertni tulum 9. i 10.5. u Teatar &TD i ostani zabilježen u dijelu K3P povijesti, snimamo live video i audio materijal.

Rođendan i rođendanski koncert Kawasaki 3P najavio je ranije i “Lovac”, video snimljen 2016. godine u legendarnom klubu Jabuka koji pak ove godine slavi 50. rođendan.

Ulaznice za dvodnevni rođendanski pir mogu se nabaviti u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7). Ulaznice su po dan ograničene na 350 do 400 komada, a cijena im iznosi 100 kn!  

Bend napominje fanovima da će koncert oba dana početi točno u 21:00 sat!